Velkommen til Breivoll Gård!
Gårdskafé, kajakkutleie og overnattingstilbud i lavvo
Foto: Eivind Haugstad Kleiven

Breivoll Gård er en liten oase innerst i Bunnefjorden i Ås kommune. Her er det hyggelig gårdskafé i helgene, utleie av kajakk uka igjennom, overnattingsmuligheter i lavvo og lokaler som kan leies til møter eller selskaper. I tillegg er det flotte turmuligheter for store og små i området rundt gården. 

Slik kommer du deg til Breivoll Gård

Buss: Rute 505 fra Oslo hvert 15. minutt.

Bil: Kjør E6 sørover fra Oslo og ta av mot Nesset/Vinterbro. Til høyre ved kiosken på Nesset og følg Breivollveien helt frem.

Parkering: Parker på anviste plasser. Vi har bilfritt tun.

Turforslag: Kyststien Fra Hvervenbukta til Breivoll Gård

Start ved Fiskevollbukta (buss fra Oslo) og følg strandpromenaden til Hvervenbukta. Eller parkeri på utfartsparkeringen ved Hvervenbukta og start turen derfra. Gå deretter over Ljansbruket hvor du krysser Gjersøelva over til Oppegård. Videre til Ingierstrand bad, hvor du følger Linjestien fram til Prosted, Bekkensten og sherpastien fram til Bålerud brygge, videre opp til Svartskogveien og inn til Sjødalstrand. Herfra tar du  den nye sherpastien over til Nebba, Kjærnes, Strandenga og Breivoll Gård. For å ta bussen hjem, går du videre til Nesset. Herfra går buss 505 tilbake til Fiskevollen. Turlengde ca 19 km. 

Kontakt oss

Har du forespørsel om bestilling, send en epost til breivoll@dntoslo.no

Åpningstider

Gårdskaféen er åpen lørdag og søndag fra kl. 11-16.

Servering

Vi serverer suppe med brød, påsmurte rundstykker, lun pai med salat, salater, nystekt bakst, vafler, varm drikke, brus, is og andre godsaker til en god pris.

Vi er på Facebook

Følg Facebook-siden vår for å få med deg de ferskeste oppdateringene.