Vi bygger nytt kajakkanlegg på Breivoll Gård!

Her bygges det nye kajakkanlegget
Her bygges det nye kajakkanlegget Foto: Nina Einarson


Breivoll Gård viderefører drømmen om at gården skal være et sted der folk kan være i fysisk akivitet, og at inntektene skal gå tilbake inn i driften av Breivoll og utvikling av nye og bedre tilbud.

På Breivoll Gård har vi lenge hatt et tilbud om kajakkutleie. Det har vært rundt 20 kajakker til utleie og vi har sett at dette har vært en stor suksess, og mange velger å ta seg en tur på sjøen. Breivoll Gård ønsker å gi brukerne et enda bedre tilbud og derfor bygges det nå et kajakkanlegg med en helt ny flytebrygge. Dette vil føre til at enda flere kan benytte seg av tilbudet vårt. Kajakkannlegget vil være 200 kvadratmeter med 40-50 kajakker og passe for alle fra 10 år og oppover. Byggingen er allerede i gang og vil stå klart allerede i begynnelsen av juni.

Når det nye kajakkanlegget er klart, slipper du å bære kajakken ned til vannet.
Når det nye kajakkanlegget er klart, slipper du å bære kajakken ned til vannet. Foto: Nina Einarson

Kajakkanlegg med solterrasse

Det vil bli en flytebrygge med både naust og takterrasse. Naustet blir på rundt 50 kvadratmeter og skal inneholde kajakkene, utedusj, vannposter for spyling, med mer. I tillegg blir det bygget en takterrasse hvor man kan ta seg en god hvil etter turen, og nyte den fine utsikten. Kajakkanlegget skal være enkelt å bruke og det vil bli selvbetjent utleie via nettbestilling uavhengig av Gårdskafeen sine åpningstider. Målet er å skape et aktivt padlemiljø her på Breivoll som også kommer til å samhandle med tilbudet til DNT Oslo og Omegn. 

Drømmen er i ferd ferd med å bli virkelighet 

Breivoll Gård er et steg nærmere å realisere drømmen om å bli en fellesskaps arena for befolkningen. Den nye flytebryggen vil bidra med å utvikle stedet til glede for mange og bli et samlingspunkt for alle i padlemiljøet. Om du er en kajakkentusiast eller helt ny - det spiller ingen rolle. Når kajakkanlegget er ferdig til sommeren, har alle mulighet til å prøve ut et nytt og utvidet kajakktilbud.

Husk at du er nødt til å ha våttkort for å kunne leie kajakk. Les mer om hva våttkort er og hvorfor man er nødt til å ha det her:
​​​​​​​ Visste du at du trenger våttkort for å leie kajakk?